- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Vagy talán még jobb ha exportálja sd-re, telefonból mindenhonnan törlés, majd webes gmail címtárba importálja, aztán szinkron... (legalábbis annó én így csináltam)
(#30201) hodostamas:
Ezekből a hsz-ekből ítélve nem
-"transparent notification bar please!!!!"
-"yesssss , pleas transparent status bar !!!"
-"Stop filling up space with requests about transparant notificationbars, it’s not handheld by the launcher, it’s a framework thing and the from itself has to be modified and still on most roms it can’t be done even when you root and hack the framework, so its silly to even ask for this."
-"transparent notification bar is possible! ZEAM LAUNCHER AND MIUI LAUNCHER HAVE IT!"
-"Those launchers that you talk about doesn’t theme the notificationbar it sort of hides it and makes a type of widget where it suppose to be a notufucationbar. This is not a solution for a launcher that wants to be somewhat professional and fully functional and I don’t believe that the GO team would ever use this dirty solution.
The graphics for the real notificationbar rests within the framework inside system and no launcher can get to them without root no matter what you want to believe."
-"Statusbar Transparency requires changes to the system UI, thus root access is needed. End of story, stop requesting a feature that won’t be implemented"Ennyi asszem elég...
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged