Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
A legrosszabb 2300, Komlóstetőről a Kilián-Diósgyőr-Újgyőri környékén lévő cellák aktívak.
Ezek által rajzolt körök határozták meg a helyzetem és valószinüleg az adók információi alapján a Llama meg ezekből kiszámolta hol vagyok
Ha felrakod, vagy már felraktad a map kiegészitőjét lehet állítani a területet, figyelembe vevendő cellákat, sőt a tőlük mért távolság is állítható.
Persze ezeket már nem az elhagyás miatt írom, hanem a terület alapú beállítások pontosságának javítása miatt.
Mondjuk van "A" cella ez 2400 méteres körben érzékel, de a map pluginnal megadható hogy a cella közelében csak 150 m-re lépjen érvénybe az ehhez fűződő területi esemény.
Ha ebbe a 150 méteres körbe más cella is beleesik, ami zavarja egy másik területed akkor azt eltávolíthatod. Ahogyan észrevettem 2 cella elég egy területre.
Melóhelyem közelében pl megadtam, egy 800m sugarú kört, ha ebbe beleesik valamely cella akkor ez alapján nem kell cellát is választanom mert ott erre nincs szükségem...
Remélem azért érthető
-
Mercutio_
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A cellák sűrűségétől függ a pontosság és gondolom a használt technológiától is (4G már központ és bázisállomás oldalon is más mint a korábbi rendszerek) és feltehetően a szolgáltatónak vannak olyan eszközei amit te nem érsz el (készülék adóteljesítményének megemelése, bázisállomás váltás kikényszerítése a pontosabb behatároláshoz, stb.)
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest