- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Újabb jegyzet alkalmazást használok, jelenleg kettőt. Az egyik a jól ismert Note Ewerithing, amelybe képeket is elmentek.
Viszont a mindennapok során most az Any.DO: To Do List | Task List-et használom. Nemrég kerestem új jegyzet progit, és közben rábukkantam erre a szépségre.
Egyből beleszerettem ebbe a letisztult egyszerű formába és a színvilágba (választható fehér vagy fekete téma!), amely mégis kecses és piszok jól használható. Extra funkció benne, hogy a különböző névjegyekhez is rendelhetünk emlékeztetőt:
- felhívni az illetőt
- sms-t küldeni neki
- találkozó rögzítése
- email küldése neki (sajnos nem működik együtt a gmail alkalmazással, mivel a szintén gyári email progit használja)Jelenleg a widget részét használom, mivel nagyon jól illik a gyári launcherhez (nem úgy, mint az a förmedvény gyári alkalmazás): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
Nah, erről van szó. Mindig is ezt használtam jegyzetekre.
Nem beszélve arról, hogy nekem olyan funkció is kell, hogy a jegyzetbe dátum ill. idő beszúrás, amit a többi kipróbált note nem tudott (vagy én nem találtam
), ez meg azt is.
Nagyon jó a bev. lista is, és az is hasznos, hogy állíthatom, hová ugorjon a jegyzetbe, mikor megnyitom (szöveg elejére, végére, vagy utolsó szerkesztési pontra). Persze lehet hogy ezt pl. másik note app is tudja, de az a lényeg, hogy ez mindent tud, amire szükség van, és mégsincs "túlcsicsázva".
Aktív témák
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Minecraft
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyből beleszerettem ebbe a letisztult egyszerű formába és a színvilágba (választható fehér vagy fekete téma!), amely mégis kecses és piszok jól használható. Extra funkció benne, hogy a különböző névjegyekhez is rendelhetünk emlékeztetőt:
), ez meg azt is.