- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Újabb jegyzet alkalmazást használok, jelenleg kettőt. Az egyik a jól ismert Note Ewerithing, amelybe képeket is elmentek.
Viszont a mindennapok során most az Any.DO: To Do List | Task List-et használom. Nemrég kerestem új jegyzet progit, és közben rábukkantam erre a szépségre.
Egyből beleszerettem ebbe a letisztult egyszerű formába és a színvilágba (választható fehér vagy fekete téma!), amely mégis kecses és piszok jól használható. Extra funkció benne, hogy a különböző névjegyekhez is rendelhetünk emlékeztetőt:
- felhívni az illetőt
- sms-t küldeni neki
- találkozó rögzítése
- email küldése neki (sajnos nem működik együtt a gmail alkalmazással, mivel a szintén gyári email progit használja)Jelenleg a widget részét használom, mivel nagyon jól illik a gyári launcherhez (nem úgy, mint az a förmedvény gyári alkalmazás): kép1 kép2 kép3 kép4 kép5
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #22123 üzenetére
Nah, erről van szó. Mindig is ezt használtam jegyzetekre.
Nem beszélve arról, hogy nekem olyan funkció is kell, hogy a jegyzetbe dátum ill. idő beszúrás, amit a többi kipróbált note nem tudott (vagy én nem találtam), ez meg azt is.
Nagyon jó a bev. lista is, és az is hasznos, hogy állíthatom, hová ugorjon a jegyzetbe, mikor megnyitom (szöveg elejére, végére, vagy utolsó szerkesztési pontra). Persze lehet hogy ezt pl. másik note app is tudja, de az a lényeg, hogy ez mindent tud, amire szükség van, és mégsincs "túlcsicsázva".
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest