- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
sssz
őstag
nem vagyok érzékeny, csak más unom ezt a "keresztrefeszítést" amiatt ha valaki nem rohan rögtön a telefon vásárlása után rootolni. Aláírom, vannak olyan telefonok - és talán ezek vannak jelenleg többen - amiknél a helyhiány miatt rootra adja a fejét a felhasználó.
Nekem HTC Desire S telefonom van. 768 MB RAM / 1100 MB ROM a telefon memóriája és tárhelye. de hely se memória hiány miatt nem kell rootolnom. nem szórakozok quadrant pontokkal mert semmit nem jelentek, alacsony pontszám mellett is hasíthat egy teló. jelenleg adw ex launchert használok. azért hogy 2-3 programot, ami root jogot kér, azért nem fogom rootolni a telót, mert a DS-re nem sok jobb rom van mint a gyári.
érdekes mennyire kényes téma ez pedig ha belegondolsz egy munkahelyi hálózaton - jobb esetben . sincsen rendszergazdai jogot a PC-dhez. És a windows se ad neked alapból ilyet.Mert a rendszergazdai jog nem egyenlő azzal hogy tudsz-e telepíteni valamit a
telódra/Pc-dre vagy nem.Zárjuk le a témát, mert már unom, hogy mindig nekem kell védekeznem valamiért, ami nem bűn. A gyártók se nagyon támogatják a rootot, még ha a felhasználók háborognak is, hogy az android platform "buherálásra" termett, hiszen mindenki fejvesztve próbálja visszaállítani a telefonját garancia előtt.
petipetya: valóban, a DS ilyen telefon.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest