Keresés

Aktív témák

• RootRulez

félisten

válasz canniball #15809 üzenetére

Ejj, én voltam farok. :B

Pár nappal CM7 telepítés előtt jött email a googletől, hogy változtassam meg a jelszavam (mindezt azért mert két levelet küldtem pár másodpercen belül egy havernak)

Na akkor megváltoztattam, csakhogy a mentés, amit visszatöltöttem CM7-re, még a régi jelszavas K9 volt... Tehát csodáltam, hogy nem töltötte le a leveleket, hisz a jelszó se volt jó. :(

Szóval köszi a segítséget, de én voltam láma. :U

Breki köszi neked is!

• petipetya

nagyúr

válasz canniball #15809 üzenetére

Itt a teló ("A" telefon) mert csak holnap kapja vissza a gazdája. Megnéztem, és érdekes a tapasztalat:
    - Net nélkül folyton abba a hibába ütközöm, amit képeken linkeltél (ott írják is angolul, hogy 30 napig triál, és net kell hozzá).
    - Wifi alatt egyszer előjön a hibaüzenet, de az ok gomb megnyomása után újból tudom használni a backup/restore funkciót (restart után is) az "A" telefonon. Viszont a másik ugyanolyan típusú telón ("B" telefon) már csak a hibaüzenet fogad.

Ugye a 3. telón (fő telefonom, "C" telefon) fent van a mybackup pro, de most erre is feltettem az ingyenes mybackupot. Itt is használható, viszont mindenképpen kell hozzá net.

Arra tippelek, hogy mivel a "B" telefonra már jóval régebben telepítettem mint 30 nap, ott azért nem működik.

Kérdés, hogy nálad mióta van fent? Mert ha friss telepítés, akkor végképp nem értem a logikát.

Aktív témák