Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam, mert Esztergomot mint várost nekem is megtalálja, de az időjárásra semmit nem tud már mondani "Az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető"
Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.
Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A26 5G, 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest