Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam, mert Esztergomot mint várost nekem is megtalálja, de az időjárásra semmit nem tud már mondani "Az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető"
Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.
Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.