Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
Köszi az infót! [link]
Én az egyszerűség híve vagyok, legyél gavallér támogassad meg a csajodat egy havi ezressel, ezzel 100 MB internet adatforgalmat kaphat, és nem csak a díjmentes Facebook Zero oldalt használhatja. Csak egy doboz cigi ára, ennyi befektetést megér, biztos jó csaj lehet.
-
atillaahun
veterán
Szerintem mindenekelőtt az lenne a leglogikusabb lépés, hogy my trémobilon (netes felület) vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül letiltod a net-start csomagot. Már a puszta léte is sértő. A fogyasztóvédelemhez meg hírközlési hatósághoz sorozatosan beérkezett panaszok (több 10/100 ezres számlák előfizetések esetén) miatt már meg is tiltották a trének (többi szolgáltatót is vizsgálják), hogy a továbbiakban bárkinek aktiválja, ezek szerint nem sietik el a betartást.
Helyette megrendeled a legolcsóbb netes csomagot 600 forintért, túlforgalmazási díj nincs, 30 MB túllépése esetén lassítás van.Ha ez megvan, utána játszhatsz a tűzfallal, APN-ekkel, szinkronizálással meg adatforgalom monitorozó programokkal.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest