- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
DonMedve #10383 üzenetére
A Gold tagsággal eltűnik a reklám + push jelleggel jönnek a részeredmények, tehát nem lekérdez percenként, így spórol a nettel és az akksival. Ez örökre szól, nem olyan vészes, asszem 18 norvég korona, kb. 600 HUF.
A Silver tagsággal pedig egy éves reklámmentességet vehetsz.
Én mondjuk egyelőre nem vettem meg, mert sztem nem fogyaszt sokat, a reklámmentesség meg ugye megoldott az AdFree-vel.
Ha jól láttam, a Pro változat az megegyezik a Gold tagsággal, csak ugye utóbbi az alkalmazáson belüli vásárlás promóciójának a neve, előbbi meg külön letölthető app.
Egy idétlen bugot mondjuk máig nem javítottak: az élő eredmények közé időről-időre véletlenszerűen felvesz egy-egy sorozatot, pl. ázsia kupa, izraeli bajnokság, ezeket ilyenkor kézzel kell kiszedni a sajátok közül (ha zavar).
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest