Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
littlelion21 #36012 üzenetére
Go SMS, Handcent SMS-ben van ilyen funkció.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
medvezsolt #35508 üzenetére
Próbáltam rákeresni a romra, de nem találtam élő letöltési linket. Más megoldás nem marad, a telefonod topicjában kérj segítséget, vagy ott olvasd el, hogyan kell másik romot felflashelni.
-
-
Mr X
veterán
válasz
medvezsolt #35504 üzenetére
Húzd újra a telefonod szoftverét. Vagy, ha custom romon vagy, amit recovery-ből kellett felflashelni, akkor ha a rom zip-jéből kiszeded a system/app mappából a megfelelő apk-t, és felmásolod a telefonodon ugyanide, majd restartolsz, az is megoldja a gondot.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
mefistofeles #33292 üzenetére
Beállítésaiban bepipálod a root explorert és a mount file systemet, utána jó lesz.
-
Mr X
veterán
válasz
mefistofeles #33286 üzenetére
Root Explorer, de az ES File Explorer is tud rendszerpartíciót kezelni, és ingyenes.
-
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #33193 üzenetére
Nekem zenék meg képek tárolására tökéletes lesz.
-
Mr X
veterán
Box regisztrációnál mindenképp meg kell adni telefonszámot? Minek?
-
Mr X
veterán
Üdv!
Létezik olyan ebook-olvasó, amelyben magyar nyelvű könyveket lehet letölteni?
-
Mr X
veterán
válasz
enginev3.0 #32902 üzenetére
Ilyen program tutira nincs. Ha van, az kamu. Ugyanúgy, mint az ujjlenyomat-olvasós appok.
Nem hallottam még olyan mobilról, amiben lenne megfelelő szenzor, plusz ugye a működési elv miatt a ház sem lehetne fix, hiszen az elejének és a hátuljának külön kellene tudni a mozogni.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Van valami megoldás arra, hogy Marketen ne csak a top500 appot lássam, hanem az összeset?
-
Mr X
veterán
válasz
#48231525 #31845 üzenetére
FastReboot: "Simulates a reboot by closing/restarting all core and user processes and thus frees up memory. Your phone should be much snappier after using Fast Reboot.
DOES NOT ACTUALLY REBOOT YOUR PHONE, only the apps & processes."NoLed: Az nem csak a kijelzőn tud jelezni?
-
Mr X
veterán
válasz
nagyvixi #31450 üzenetére
Nem ér semmit az akkukalibrálás. A batterystats.bin nem tartalmaz olyan dolgot, ami miatt kevésbé bírná az akku, csak a programok fogyasztását tárolja.
Csak az az akkukalibráció valós, ahol az akksi max áramerőssége alapján lehet állítani az akku életkorát, és ott sem fogja tovább bírni, csak pontosabb lesz a kijelzése.
Ezek a kalibráló programok humbugok.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #31446 üzenetére
Galaxy Nexus, előtte Nexus S.
-
Mr X
veterán
válasz
Teasüti #30859 üzenetére
De a fogyasztást hogy tudná kiszámolni előre? Hiába nézi, hogy még ennyi kraft van benne, és kiszámolja, hogy az egy órára elég, ha te a következő percben villogó vaku mellett, zenélsz, netezel, akkor máris nem lesz elég a saccolt időre.
Amúgy Nexus One-ra pl. volt rendes akkukalibráló program, ami feszültség és áramerősség alapján dolgozott. Nem csak törölte a batterystats.bin-t kalibráció címszóval.
-
Mr X
veterán
Más is tapasztalta már, hogy a Go Lockert használva, ha a headset gombbal zenehallgatás közben számot léptetek, felébreszti a kijelzőt?
-
Mr X
veterán
válasz
pepe10.10 #30425 üzenetére
Az a 3 nap nyomkodással az kamu lesz. Ha használod a telódat, nem csak nézegeted, akkor egy napos időkre számíts.
A progi meg, amire gondolsz, valami task killer, de teljesen értelmetlen. Aminek futnia kell, azt hiába lövi ki, úgyis elindul megint. Háttérben van, nem sok vizet zavar.
-
Mr X
veterán
válasz
TheSaurus62 #30397 üzenetére
Válogass
[link]
Bár gondolom nagy részüket már próbáltad.
Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő