Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hali!
Van egy Samsung A52-m Android 11-gyel. A Naptár nevű widget nagyon jó, de nem jövök rá, hogy tudom beállítani, hogy mutassa a Google-os eseményeken kívül a teendőket és emlékeztetőket is. Külön fel van telepítve a Tasks is, de annak is van külön widgetje. Én nem akarom elhinni, hogy ezeken nem lehet egy widgetben összevonva látni, mint számítógépen. Vagy mégse lehet?
Előre is köszi!
-
Köszi az infót, már majdnem földhöz b***m a telefont.
Ck.: egy rohadt emailt nem tudtam megnyitni én sem. Nem értem, ilyen miért nem bukik ki egy teszteléskor. Ami egyébként elromolhat, az el is romlik, ez nem egy prémium (fizetős) céges szolgáltatás. Ugyanakkor tényleg tájékoztathatnának, hogy "te marha, ne kezdd el gyomlálni a telefont, a hiba nem nálad van" vagy valami.
-
-
-
Sziasztok!
Tud valaki egy jó internet rádió alkalmazást, ami szabadon megadott stream-et le tud játszani? Próbáltam már párat, de nem jöttem rá, hogy a "beépített" állomások mellett hogyan lehet megadni egy stream-et. A VLC meg mintha nem tudná, csak a desktop verziója. A rádió saját lejátszója (Rocker Rádió) meg nincs a helyzet magaslatán.
Köszi,
Z
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest