- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Viktor0610 #84304 üzenetére
Hát, azért nagyon nem mindegy, hogy hány karakter, és azok milyen összetételűek!
Itt lehet tesztelni a kombinációkat! -
niof
veterán
válasz
Dottore #84301 üzenetére
Már néztem, de csak fizetőseket találtam. De persze fizetni nem akar érte.
Mindegy, majd erőltetem nála a jelszócserét, meg a 2 lépcsős azonosítást.
Bár szerintem igazából egy masszív egyedi jelszó is bőven elég. 30-40 karakter, kis-nagy betűk, számok, szimbólumok vegyesen. -
niof
veterán
válasz
Viktor0610 #84285 üzenetére
Igen, ez volt az első, amit én is javasoltam neki, hogy tegyen meg. Ő ragaszkodik a keyloggerhez (amúgy nem tudom minek). Annyit mondott, hogy a Google fiókjához csatlakozott egy olyan azonosított eszköz (Galaxy 5S), ami a családban egyáltalán nincsen, ezért előbb utána akar járni, hogy ki lehet ez? Hogy ezt miért keyloggerrel akarja, az passz.
@ollie
Igen, én tudom hogy működik, és fogalmam sincs ezzel mit akar elérni?...
Csak megkért, hogy segítsek. De többet én sem értek a témához, ezért jöttem ide.Esetleg valakinek ötlet, hogy mit lehetne csinálni?
-
niof
veterán
Sziasztok!
Egy kollégámnak kellene androidra egy ingyenes és megbízható, egyszerű keylogger app! Ismeretlen eszközöket talált a Google fiókjában az azonosított eszközei között, és ki szeretné nyomozni, hogy ki "mászkál" a rendszerében! A jelszómódosítást csak a "nyomozás" után szeretné megcsinálni, csak előbb tisztázni szeretné a helyzetet.
Ha tudtok ilyet, légyszi írjatok javaslatot rá!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS