Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LonGleY
üzenetére
A leírás alapján napokig (4-5 nap!) monitorozza a telefon használatot, aztán az alapján állítgat a beállításain használat közben. Kipróbálom, kíváncsi vagyok rá.
Persze nyilvánvalóan olyan esetben nem fog segíteni, ha valaki már tudatosan úgy használja a mobilját, hogy minél jobban takarékoskodjon az akkuval.
Érdemes megnézni a screenshotokat, szerintem sokat elmond. Pl. lehet szabályozni, hogy milyen gyakran mehessenek netre az appok.
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Én nem igazán találkoztam olyan androidos játékkal, ami támogatja a local multiplayert. Azt persze meg lehet oldani, hogy az egyik mobil megosztja a mobilnelnetet wifi hotspotként, és a többi készülék arra kapcsolódik.
-
válasz
karldergroße
üzenetére
A telefon nyelve számít. Én pl csak angolul használom a készülékeimet, és az angol nyelvű értékelések jelennek meg.
-
-
válasz
csongi
üzenetére
Van rá app: [link]
mod: félreolvastam, te vezérlő gomb világítására gondolsz, ez a notifikációs ledet irányítja
mod2: nézz körül itt, hátha találsz valamit
(#61026) zeon.hu: csak akkor menti, ha be van pipálva a telefonban a backup. Van egy backup & reset menüpont a beállításoknál, pont ott tudod gyárira is visszaállítani a telefont. Szóval itt is be kell pipálni a mentést, meg akkor is be kell pipálni, amikor a legyalult telefont elsőre bekapcsolod, és megadod a google accountodat is. Lesz egy olyan kérdés, hogy backupoljon és helyreállítson.
-
válasz
janiphone5
üzenetére
-
válasz
Melack
üzenetére
Ha magában az SMS appban nem tudod állítani a hátteret, akkor sehogyan sem fogod tudni (a launcherek nem tudnak app hátteret állítani, mivel azt az appok, maguk állítják maguknak). Persze van megoldás az apk-ba való nyúlással, de ahhoz nem ártana egy kis java tudás, meg a telefon rootolása.
-
-
válasz
Jumbozorz
üzenetére
A TiBi fagyasztása meg a Greenify fagyasztása között óriási különbség van. Előbbi úgy fagyaszt, hogy gyakorlatilag olyan, mintha nem létezne a fagyasztott app a telefonon (csak a helyet foglalja, de sose indul el, és drawerben sem jelenik meg), utóbbi pedig úgy, hogy az app bármikor indítható, működőképes marad, csak éppen magától nem képes elindulni.
-
A Greenify alapból fagyaszt a képernyő kikapcsolása után, ez a lényege. Eddig ez nem történt meg rootolatlan készülékeke esetén, hanem manuálisan kellett elvégezni, de elvileg most már azokon is megtörténik.
De itt nem az a lényeg, hogy kevesebb memóriát foglaljanak az appok, hanem az, hogy kevesebbet fogyasszon áramot a telefon, vagyis a fagyasztott appok nem tudnak wakelockolni. A memória menedzsereknek nincs értelme, többet ártanak, mint használnak.
-
A Greenify kapott egy update-et, az auto hibernálás már nem csak rootolt készülékeken működik!
(#60459) csadi0011: fogalmam sincs
-
válasz
csadi0011
üzenetére
Appokat kell letölteni, kipróbálni, ami után te kapsz X pontot (nanát), amiket meg beválthatsz kuponokra. Cégek fizetnek az AppNanának, hogy elérhetővé tegyék a rendszerükben a demóikat, appjaikat, és ebből a pénzből finanszírozzák a kuponokat. Személy szerint nem próbáltam, de el tudom képzelni, hogy rengeteg appot kell telepíteni, hogy valami értelme is legyen.
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Csak a 4.3 és 4.4 androidos verziókban van integrálva.
(#60365) dodopek: előlapi kamera? Egy alsókategóriás mobiltól ne számíts jobbra. Egyébként nicns olyan program, hogy javítsa neked bármilyen program használata közben a kamera képét. Vannak kamera programok, melyek esetleg jobb képeket tudnak csinálni, de azok önmagukban működnek. Meg persze semmi sem tudja neked feljavítani a rossz lencséket és a pocsék érzékelő lapkát.
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Elvileg, de az csak a párosításhoz kell szerintem. Olvasd el a hangfal leírását, ott egyértelművé teszik. Nekem csak BT-s a hangfal, ott meg ugye nem kell érinteni, de csak egy gombnyomás a csatlakoztatás.
-
válasz
Atlantisz48
üzenetére
A Google Camera is tud és egész jó, de minimum KitKat kell hozzá.
-
A GPS Test Plus le van árazva playen.
-
válasz
RootRulez
üzenetére
Ezek akkor működnek, ha a hotspotot eleve tudja a mobilod, így nem kell a menübe bemenni bekapcsolni, elég hozzá egy widget. Bár a legtöbb ilyen widget kinyítja a menüt ott, ahol a hotspotot lehet ki/be kapcsolni.
Egyébként az adatlapja alapján tudja a hotspotot.
De nem értem, miért nem nézed meg a menüjében, mielőtt kérdezed? Kb 5 másodperc.
-
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Contact létrehozásánál lehet azt választani, hogy ne adja hozzá a google accounthoz, így nem lesz soha szinkronizálva. Ill. ha nincs google account megadva a telefonon, akkor eleve így fogja létrehozni az contactokat.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Akkor nem lett szinkronizálva a google felhőbe.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
-
válasz
norbert1998
üzenetére
A wav tömörítetlen, ott semmit sem kell dekódolni.
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem értem, hogy miért nem próbálod ki?
-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
KitKat
De lehet, hogy a korábbiakban is van. Neked mik vannak az advanced wifi opciókban?
-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Mondjuk nekem gyárilag van olyan opció a wifi beállításoknál, hogy ne csatlakozzon gyenge wifire.
-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Az a legkézenfekvőbb, ha törlöd az ilyen, ingyenes wifiket az eltárolt kapcsolatok közül. Más, értelmes megoldás nem nagyon van.
-
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Az túlzás, hogy sok, elvétve találkozni olyannal.
(#59315) atosan: átválthatod Artra, de sok különbséget, leginkább semmilyent, sem fog látni. Átlagfelhasználó számára nem igazán számít, hogy Art vagy Dalvik. A következő android elvileg már csak Art lesz, de addig még tök mindegy melyiket használod. Ja, nem merül gyorsabban tőle a telefon.
-
Ajánljatok már valami jó browsert, ami nem izzítja a telefont.
Chrome, Dolphin, kilőve, mostanában az UC Browsert használtam, de egy új frissítés után már az is 100%-on izzítja a CPU-t. Valami ötlet?
-
válasz
bigmasterg
üzenetére
(#58831) qpakcovboy: neked is a fenti
-
Érdekes az, amit ajánlottál. Én sokáig a Condit használtam, bár nem sokat tud, viszont 3 megát eszik csak a memóriából, és egyáltalán nem meríti a telefont. Most tértem át E-robotra, mert kellett a 2g/3g, automatikus kapcsolás. A Condi a userek 90%-ának elég, nagyon jól átlátható, egyszerű, és könnyen kiismerhető.
-
válasz
George7823
üzenetére
Még amit érdemes kikapcsolni:
Google Settings -> Google Search -> és itt 'OK Google' hangfelismerést
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Esély van akkor, ha nem változott az új verzióban a mentés struktúrája. Persze ehhez az kell, hogy kimentsd a játék adatait először (roottal egyszerű (pl: Titanium Backup), root nélkül Total Commander + ADB plugin). Majd fel kell tenned a régebbi verziót, utána meg helyre kell állítani az adatokat.
(#58743) bostone: mely értesítésekre gondolsz?
-
válasz
Centaurus
üzenetére
Van olyan, hogy IsoMounter, DriveDroid és ISO Extractor.
Előbbi kettő szerintem csak úgy mountol, hogy a PC-re kötve látod a a mobilon ISO tartalmát (de ki kell próbálni), utóbbi meg arra való, hogy kitömörítsd fájlokat az ISO-ból. A DriveDroid még arra is jó, hogy a mobilon mountolt ISO-ról bootoljuk a PC-t. De szerintem olyan klasszikus ISO mount nincs, mint PC-n.
-
válasz
ncc1701
üzenetére
LG G Pad 8.3
A google eszközöket is lehet ezen tiltani, bár mint írtam, pár google appnak (play, google search) úgyis megmarad az ikonja, csak indításnál kiírja, hogy nincs hozzá jogosultság, és rögtön ki is lép belőlük.
Amúgy a kollégád biztos, hogy Restricted usert hozott létre?
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Direkt kipróbáltam, google-s appok közül is csak az megy, amire meg van adva az engedély. Amúgy olyan, mint windowson, vagyis ki/be kell jelentkezni a userek váltásához, és az asztal is más, a letiltott appok ikonjai meg sem jelennek (kivéve pár google-s, de azok nem indulnak, ha nem engedélyezett). Beállításokba be lehet menni, de minimális dolgokat lehet csak állítani.
mod: semmi lényeges dolgot nem tud elállítani, a wifit persze ki/be lehet kapcsolni, de azt nem lehet kikerülni. Amúgy meg miért akkor gond az?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo