Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsikaszás
csendes tag
hát én úgy értettem hogy 1-2 éve foglalkozok vele főleg főiskolai kereteken belül
c++ba írom a szakdolgozatom éppen de java is megy szóval így az alapok alapjai megvannak ^^
csak ugye szeretnék elkezdeni valami komolyabb dolgot is és ha már van egy droidos telóm illetve elég népszerű is és szerintem van jövője és hát úgy gondoltam el kell kezdeni foglalkozni ezzelilletve köszönöm a linkeket
-
Kicsikaszás
csendes tag
sziasztok
tudnátok segíteni némileg hogy is kezdjek hozzá egy progihoz droidra?
gondolok én itt arra hogy kéne szimulátor valahonnan ha jól tudom van illetve valami könyv esetleg, vagy egyéb dolgok amit gondoltok hogy sokat segíthet elindulni ezen az úton (fősulis vagyok egyenlőre ismerkedek a programozással)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest