Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali.
Keresgéltem a Rest Client példákat Androidra, hát ahány programozó, annyi megoldás. Akinek van ebben tapasztalata, az tudna nekem linket küldeni, hogy melyikből érdemes kiindulni / tanulmányozni / használni?
Illetve XML vagy JSON request/response content type közül melyiket érdemes használni Android alatt? (Vagy ez olyan mindegy.)

-
Lacces
őstag
Hali.
Coursera-n indult egy Android kurzus én így is belevágtam. Letöltöttem az ADT-t, mert az Eclipse + pluginozással csupa móka volt az egész...
(alias nem).
Na de most lent van az ADT, és az SDK mappája bezabált 10Gb-ot ez normális? Nem lehet valahogy felszabadítani a gigákat?
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Mennyire kell az elején, egyszerűbb appok elkészítésénél valós Android telefonon tesztelni? Elég rá az emulátor?
Nincs még Androidom, és lehet csak az öntanulás kezdetétől számítva lesz 1 hónap múlva.Plusz mennyire bevett gyakorlat a Maven plugni használata az Androidnál (már ha szoktak, Java-n erősen ajánlottnak láttam
)A válaszokat előre köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(alias nem).
)