Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocska86
csendes tag
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy kezdő vagyok az android programozás terén...
A telómhoz szeretnék csinál egy usb háttértár programot. A programom már az alap funkcióját ellátja.Viszont, ha PC-re csatlakoztatom, és valamit írok, vagy valamit törlök az SD kártyáról, akkor az a telefonra való visszacsatolás után nem látszik.
Ha látni akarom az SD kártya tartalmának a változását, akkor újra kell indítanom a telefon.
A kérdés tehát az lenne...hogy milyen módon tudnám az SD kártya teljes tartalmát újra olvastatni?
Próbálkoztam a MediaScannerConnectionClient-el, de sikertelenül.
A kátrya tartalmát ugyan beolvassa, de változásokat nem nem jeleníti meg, vagy nem is észleli.
Gondolom valami hasonló metódus kellene, mint ami bootoláskor lefut, de mivel nem tudom, hogy pontosan mi is az, ezért nem tudtam elindulni ezen a vonalon.
Örülnék, ha valaki tudna útmutatást adni!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs