Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Ezt nem tudom hol nézed, nekem hóvégi összesítőt ír. Amúgy 4-5k szokott lenni havonta, de az is csak 1 játék miatt, amii kb 1 nap alatt készült el, jobban mondva 1 délután
Amivel többet dolgoztam az meg nem hozott semmit 
Inkább fizetős játékokat készítesz? Esetleg érdemes lehet megpróbálni Windows Phone-ra? Az Ios lenne a legjobb, de azt nincs is mivel tesztelnem, meg oda megint kellene fizetni a Developer accountért.
-
syler123
veterán
Hirdetések vannak a játékok alatt, pont ezért kérdéses hogy megéri-e fizetni a promotálásért. Mert gondolom többet kell fizetnem érte, mint amit én magam kiszedhetek a játékból hirdetéssel.
Tehát a kérdés hogy létezik-e olyan optimális beállítás, aminél ugyan fizetek a hirdetésekért hogy reklámozzák a játékaimat, de mégis pluszban jövök ki a játékaim alatti hirdetésekkel, még ha kicsi haszonkulccsal is.
Az aláírásomban vannak a játékok. Egyiket sem reklámoztam, amelyik sok emberhez eljutott az a Quick Math, mert reklám nélkül közel 5000 ember töltötte le és rendszeresen használják is rajta a hirdetéseket. Ez gondolom a címe miatt juthatott el több emberhez.
Pl lenne most egy ezeknél sokkal komolyabb játékötletem, meg is tudom valósítani, de sok munka lenne vele, pláne ahhoz képest hogy lehet semmi bevételt nem látok belőle utána.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Úgy látom nem teljesen halott ez a topic, ezért lenne egy kérdésem. Készítettem pár droidos játékot Unity Engine-el, viszont szeretném ha ez el is jutna a felhasználókhoz. Tehát a promotálás lenne a cél, ami meg is oldható admob-al. A kérdésem az lenne hogy ez megéri? Ha igen milyen beállításokkal? Lehet ugye a kattintásokért fizetni, meg be kell állítani mennyit óhajtok fizetni ezért stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- Dell Latitude üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amivel többet dolgoztam az meg nem hozott semmit