Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
nem nagyon, de módosított fájl
Így már nálam jobb a helyzet, viszont eszembejutott a tesztelés közben, hogy nem is igazán tudom milyen fokú lassúság elfogadható androidon, így kicsit nehezebb volt
amit még észrevettem az a .clone() használata, két okból is:
- éles kódban szinte sosem találkoztam még a használatával, valamint
- a calendar egy "nagyobb" objektum (nem performance vagy fizikai nagyság, hanem "sok dolgot tud ahhoz képest, hogy egy cellának odaadod"), így elméletileg szerintem az egyes celláknak nem kellene megkapniuk az egész calendar objektumot, nincs hozzá közük. Így a clone kivehető lenne, ami szerintem egy jó irány lehet: [link]. Ehhez nyilván már az .xml-ben és egyéb .kt fájlokban is át kell írni dolgokat, ezt valószínűleg te jobban átlátod, könnyebben meg tudod csinálni (a módosított fájlban elvileg semmi nem tört el, de erre is ugyanez igaz). A .clone kivételével nálam még jobb lett a helyzet (persze cserébe kb az egész eltört, mivel a napokat nem tudta kiírni rendesen, ezért kell ez a több fájlt érintő átírás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Bestbuy játékok
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amit még észrevettem az a .clone() használata, két okból is: