Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Arcanus
üzenetére
Igen, szerintem is.
Nincsenek belsős infóim, csak összeesküvés elméleteket gyártok ezügyben, miszerint a Google és az Oracle nem egyszer összerúgta már a port a Java-val kapcsolatban, a Google-nak nagyon jól jött ez az új programnyelv, amire áttérhet, mint az Android hivatalos, és Oracle-től független programnyelve. Nem tudom, hogy március óta van-e újabb döntés ezzel kapcsolatban, de akkor az Oracle-nek adtak igazat. [link] -
Benex
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, hogy megéri. Mióta supported lett a google is eléggé nyomja (android ktx), illetve a mostanio dev. keynote-ban is már ők maguk is minden fejlesztést kotlinba mutatnak be. Én is használom, java után nem lesz nehéz áttérni, viszont nagyon sok hasznos feature van benne ami után a javat használni lesz rosszabb

-
t181
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Szvsz simán megéri, én már csak akkor írok Java kódot, ha nagyon muszáj.
Már most is kap akkora figyelmet, hogy érdemes legyen foglalkozni vele, Android fejlesztőként pedig főleg. Pár napig nézegeted, tanulgatod, és meg fogod bánni, hogy nem kezdted el használni korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi hangfal építés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest