Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Arcanus
üzenetére
Igen, szerintem is.
Nincsenek belsős infóim, csak összeesküvés elméleteket gyártok ezügyben, miszerint a Google és az Oracle nem egyszer összerúgta már a port a Java-val kapcsolatban, a Google-nak nagyon jól jött ez az új programnyelv, amire áttérhet, mint az Android hivatalos, és Oracle-től független programnyelve. Nem tudom, hogy március óta van-e újabb döntés ezzel kapcsolatban, de akkor az Oracle-nek adtak igazat. [link] -
Benex
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, hogy megéri. Mióta supported lett a google is eléggé nyomja (android ktx), illetve a mostanio dev. keynote-ban is már ők maguk is minden fejlesztést kotlinba mutatnak be. Én is használom, java után nem lesz nehéz áttérni, viszont nagyon sok hasznos feature van benne ami után a javat használni lesz rosszabb

-
t181
senior tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Szvsz simán megéri, én már csak akkor írok Java kódot, ha nagyon muszáj.
Már most is kap akkora figyelmet, hogy érdemes legyen foglalkozni vele, Android fejlesztőként pedig főleg. Pár napig nézegeted, tanulgatod, és meg fogod bánni, hogy nem kezdted el használni korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest