- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem, a gemini, chatgpt, copilot és hasonszőrű MI-k, kicsit továbbfejlesztett google kereső, persze ez nagyon leegyszerűsítve, jelenleg arra való, hogy egy fejlesztő dolgát meggyorsítja, viszont semmiképp sem hejjettesíti, sőt, még egy junior-t se fog senior szintre hozni, szal ezzel nem értek el semmit
Vagy egyikőtök elmegy egy képzésre és magára szedi az alapokat feltéve, ha van huzalma hozzá és több idő alatt megcsinálja, vagy fizettek egy 10k+ nem tudom mennyi a maszek órabér egy fejlesztőnek
Esetleg kerestek egy tanulót, és diplomamunkanak eladjátok neki, de ahhoz meg lehet túl komolex
Amúgy én haverom is kitalált egy nagy appot, igazából hasonló de más tematikaba mint amit te említesz, de neked is azt tudom mondani mint neki, hogyha lenne piaca, akkor már megcsinálták volna, vagy már létezik 3-4 verzióba
Amúgy a tietekre tuti hallottam tavaly egy példát, amit eléggé tolnak is, szal nem hiszem hogy jó ötlet
Alapvetően egy ilyen munka 100+ óránál indul komplexitástól függően, szal elég zsebbenyúlós
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Assetto Corsa EVO
- Spórolós topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest