- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem, a gemini, chatgpt, copilot és hasonszőrű MI-k, kicsit továbbfejlesztett google kereső, persze ez nagyon leegyszerűsítve, jelenleg arra való, hogy egy fejlesztő dolgát meggyorsítja, viszont semmiképp sem hejjettesíti, sőt, még egy junior-t se fog senior szintre hozni, szal ezzel nem értek el semmit
Vagy egyikőtök elmegy egy képzésre és magára szedi az alapokat feltéve, ha van huzalma hozzá és több idő alatt megcsinálja, vagy fizettek egy 10k+ nem tudom mennyi a maszek órabér egy fejlesztőnek
Esetleg kerestek egy tanulót, és diplomamunkanak eladjátok neki, de ahhoz meg lehet túl komolex
Amúgy én haverom is kitalált egy nagy appot, igazából hasonló de más tematikaba mint amit te említesz, de neked is azt tudom mondani mint neki, hogyha lenne piaca, akkor már megcsinálták volna, vagy már létezik 3-4 verzióba
Amúgy a tietekre tuti hallottam tavaly egy példát, amit eléggé tolnak is, szal nem hiszem hogy jó ötlet
Alapvetően egy ilyen munka 100+ óránál indul komplexitástól függően, szal elég zsebbenyúlós
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs