Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodav1993
csendes tag
válasz
thiclyoon
üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszod! Én is elkezdtem az általad javasolt Udemy kurzust, nagyon jól lehet vele haladni és érthető is. Egyelőre erősen barátkozom a témával, minden nap 1-2 órát foglalkozom vele aktívan, igyekszem bővíteni napi 2-3 órára legalább a tanulási időszakot.
JAVA-t is elkezdtem vele együtt (meg persze a kurzus fele java) megtanulni. Későbbiekben gondolkodom a crossplatformra való fejlesztésen is, de egyelőre attól még messze vagyok. Esetleg ha tudnál további irányt mutatni, hogy pár év alatt hogyan juthatok el oda, hogy Androidra és iOs-ra is tudjak fejleszteni, azért nagyon hálás lennék!

Lehetséges, hogy privát üzenetben kereslék még a kérdéseimmel! Szóval előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged, nagyon hasznos!
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 15T 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest