- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy android alkalmazást, mert érdekel maga az android programozás. Én csak példákból és gyakorlatból tudok tanulni hatékonyan. Szóval jelenleg java nyelven tudok programozni, illetve nem idegen az xml, de androidra nem írtam még semmit.
Általában tudom, hogy nagy ellenszenvet vált ki amit kérek, de tényleg nagyon nagy segítség lenne, ha látnék egy példát valami nagyon egyszerű chat alkalmazásra. Nem a grafika a lényeg, hanem a hálózati kommunikáció, mivel az alkalmazásom hálózaton keresztül kommunikálna egy desktop java alkalmazással. Persze az is elég lenne, ha csak 3 üzenetváltás lenne, beviteli mező és "küldés" gomb nélkül, akár localhoston emulátorral. Az is jó, ha linket adtok, sajnos kevés időm van foglalkozni vele, és a legtöbb google találat olyan volt amihez egy weboldalra be kell regisztrálni, hogy működjön, vagy valami miatt nem működött sima copy+paste-el.
Az a bajom, hogy egyszerű kis példákból építkezni az folyamatos buktázás lesz és hibajavítás, megoldás keresgélés. Tudom, a programozás ilyen, de egy kész egyszerű alkalmazásból rengeteget tudok tanulni, a túl bonyolult példát pedig legalább annyi megérteni, mint 0-ról elkezdeni, amit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Synology NAS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs