Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos sajat animacio irasaval melyebben eddig meg nem kellett foglalkoznom, de most van egy ilyen feladatom:
Meg kell jelenitenem egy horizontal listaban kepeket. Egyszerre 1 kep latszik kozepen es egy-egy fel kep tole jobbra es balra. Swipe-olassal jobbra balra mozgathatom a kepeket es ekozben animalnak a kovetkezo keppen: A kozepso kep mindig egy kicsit nagyobb es teljesen eles, mig a mellette levok kisebbek es kicsit homalyosak. Ha nem egyertelmu, teszek ide egy github repo-t, ahol az elso GIF szemlelteti azt, amit en is szeretnek:
[link]
Horzontal RecyclerView-val probalkozom, az animaciokat megirtam resources-ban es az itemView-kra ra is tudom akasztani oket, viszont az egyetlen bajom, hogy nem tudom meghatarozni az eppen aktualisan kozepen levo kepet. Ergo nem tudom mikor hasznaljam a nagyitas es mikor a kicsinyites animaciot.
Halas lennek barmilyen ertelmes otletert!Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest