Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos sajat animacio irasaval melyebben eddig meg nem kellett foglalkoznom, de most van egy ilyen feladatom:
Meg kell jelenitenem egy horizontal listaban kepeket. Egyszerre 1 kep latszik kozepen es egy-egy fel kep tole jobbra es balra. Swipe-olassal jobbra balra mozgathatom a kepeket es ekozben animalnak a kovetkezo keppen: A kozepso kep mindig egy kicsit nagyobb es teljesen eles, mig a mellette levok kisebbek es kicsit homalyosak. Ha nem egyertelmu, teszek ide egy github repo-t, ahol az elso GIF szemlelteti azt, amit en is szeretnek:
[link]
Horzontal RecyclerView-val probalkozom, az animaciokat megirtam resources-ban es az itemView-kra ra is tudom akasztani oket, viszont az egyetlen bajom, hogy nem tudom meghatarozni az eppen aktualisan kozepen levo kepet. Ergo nem tudom mikor hasznaljam a nagyitas es mikor a kicsinyites animaciot.
Halas lennek barmilyen ertelmes otletert!Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Alkoholista nevelde
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest