Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
startActivity kapcsán szeretnék segítséget kérni - service alól indítok egy külső programot package-name alapján (pl. jota editor)
Intent intent = ...Context().getPackageManager().getLaunchIntentForPackage("jp.sblo.pandora.jota");
if ( intent != null )
...Context().startActivity(intent);
Az indítás tökéletesen megy is, de elakadtam a Flag-ek kérdésénél:Milyen flageket kell beállítani ahhoz, hogy ha már fut a program, előre hozza (tehát ne legyen új példány belőle); ha még nem fut akkor pedig elindítsa? Vagy a PackageManager ezt is elintézi helyettem?
Megj.: Amikor a saját activitymat indítottam (service alól) akkor csak a NEW_TASK és SINGLE_TOP segítségével tudtam működésre bírni, de igazából ezt sem értem, hogy miért. Csak újat tudtam készíteni, a régit nem tudtam elővenni; vagy két példány futott.
Intent intent = new Intent( ...Context(), PrefsActivity.class);
intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_BROUGHT_TO_FRONT );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_LAUNCHED_FROM_HISTORY );
intent.addFlags( Intent.FLAG_ACTIVITY_SINGLE_TOP );
// intent.addFlags( Intent.FLAG_FROM_BACKGROUND );Minden segítséget nagyon köszönök, azt is, ha egy megbízható és működőképes összefoglalóhoz irányítotok. (Egy tucat egymásnak ellentmondó oldalon végigrágtam magam...)
To flash: Saját tapasztalatom alapján van még egy gond: egy "saját ötlet" többnyire nem fér bele extraként egy jó programozó-csapat életébe. (És megoldott harmadik kategóriás költségről beszélünk.) Egyébként eldobni nem érdemes egy jó ötletet, talán el lehet adni; vagy (és én ezt választottam), némi számítástechnikai ismerettel meg tanulással az egyszerűbb dolgok meg is valósíthatóak. Addigra az is kiderül, mennyire célszerű pénzt és időt invesztálni az ötletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest