Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
Koszonom a valaszokat! Mivel a forraskod nem az enyem, marmint "jogilag", nem akarom kozszemlere bocsajtani
Legnagyobb problemam az, hogy egyedul fejlesztem az appot, a megfelelo tudas nelkul. Ezen a cegen belul tok massal foglalkoztam amikor jott a fonok otlete, hogy irjam meg ezt az appot. Ekkor voltam 2. feleves a proginfo alapszakon, meg kb. semmit nem ertettem a programozashoz. Autodidakta modon a gugli segitsegevel raktam es rakom ossze most is a szoftvert es tudom, hogy sok mindent valoszinuleg nem igy kene csinalnom benne, de sajnos nincs senki akitol tanacsot kerhetnek a cegen belul vagy aki ranezne a kodomra es megmondana mi a szar benne, esetleg mit irjak at mire. Kicsit off, de ezert is gondolkodom mar jo ideje munkahely valtason, nem erzem hogy megfeleloen fejlodnek, jo lenne ha lennenek olyan emberek mellettem, akik tudnak jol programozni. Egyebkent kb. 1 ev fejlesztes utan az ELTE-n levo kemeny 3db java-s targyat kb. kiraztam a kisujjambol, sajnos nem a suliban fogok megtanulni mindent, erre hamar rajottem.Az android studioban par eszkozt mar probaltam, mar le tudom csekkolni hogy mennyi memoriat allokal a szoft, latom a futo szalakat is. Kicsit kinai meg nekem, de probalom megerteni.
Kepeket probaltam mindig az Universal Image Loaderrel meghivni, amikor vege az activitynek akkor az imageLoaderen meghivom a memoria es cash felszabaditasara vonatkozo metodusokat is.
A threadeket leallitom, mielott kilepek az activityrol. Bar ez a leallitas nem tudom mennyire valid, de nalam ugy zajlik, hogy a threadnek irok stop metodust, ami csak egy boolean flaget allit at falsera, igy a run() reszben futo dolgok nem hajtodnak vegre. Azt hiszen ezt igy tanultuk programozasi technologiakbol anno.
Hasznalok nehany sajat, nem statikus osztalyt.
LeakCanary-ra is ranezek holnap

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Arch Linux
- Házimozi haladó szinten
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- E-book olvasók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 7 255U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legnagyobb problemam az, hogy egyedul fejlesztem az appot, a megfelelo tudas nelkul. Ezen a cegen belul tok massal foglalkoztam amikor jott a fonok otlete, hogy irjam meg ezt az appot. Ekkor voltam 2. feleves a proginfo alapszakon, meg kb. semmit nem ertettem a programozashoz. Autodidakta modon a gugli segitsegevel raktam es rakom ossze most is a szoftvert es tudom, hogy sok mindent valoszinuleg nem igy kene csinalnom benne, de sajnos nincs senki akitol tanacsot kerhetnek a cegen belul vagy aki ranezne a kodomra es megmondana mi a szar benne, esetleg mit irjak at mire. Kicsit off, de ezert is gondolkodom mar jo ideje munkahely valtason, nem erzem hogy megfeleloen fejlodnek, jo lenne ha lennenek olyan emberek mellettem, akik tudnak jol programozni. Egyebkent kb. 1 ev fejlesztes utan az ELTE-n levo kemeny 3db java-s targyat kb. kiraztam a kisujjambol, sajnos nem a suliban fogok megtanulni mindent, erre hamar rajottem.