- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Arra tudtok valami megoldást, hogy hogyan lehetne vizsgálni mikor van az alkalmazás előtérben, háttérben? Első körben arra gondoltam, hogy egy AtomicInteger számlólót bevezetek, amikor egy-egy Activity onResume lefut akkor növeli, onPause esetében csökkenti a számlálót. Csökkentés, növelés után kiküldök egy Otto értesítést, hogy ellenőrizze az értéket. Ha 0 akkor háttérben van az alkalmazás, hogy nem akkor előtérben. Érzem, hogy ez még közel sem tökéletes, mivel minden Activity váltásnál 2x fut le az ellenőrzés, egyszer látja, hogy 0-ra vált (onPause), majd újra megnő (onResume). Illetve abban sem vagyok biztos, hogy az onPause hamarabb végez, mint egy onResume. Legyünk ugye gyanakvóak.
Valami tipp, hogy hogyan lehetne ezt tökéletesre megírni?
Köszi!
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest