Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Valaki tudna nekem készíteni (marketen nem találtam ilyet a "battery - akku"-n kívül, de az a legutolsó frissítés óta eltűnt, és telepítéskor azt mondja, hogy nincs elég tárhelyem..1 megás, és van vagy 150 MB szabad helyem, a microSD-n meg vagy 14 GB) egy picike progit, ami százalékosan kiírja az akku töltöttségét az állapotsorban? %-jel nem kell, csak a szám, fehérben, és a lehető legnagyobban.
Gondolom nem nehéz ilyet elkészíteni, össze is tudnám googlezni, de most másban vagyok benne, és feltenni csak ezért az SDK-t, eclipset, tűzfallal szenvedni egy csomót (már volt hozzá szerencsém), szóval nem éri meg a fáradtságot csak ez az egy program miatt, ezért kérem segítsen olyan, aki már jártas benne és minden előtte van.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest