Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
eastsider
üzenetére
Bocs, de valahol teljesen elvesztettem a fonalat... Hogyhogy nem tartozik adat egy id-hez, amit viszont ismersz?
Szerintem (de nyugodtan szóljon bele adatbázis-tudós is):
Van a könyvek/képek tábla (ami kezdetben üres), és van az írók/tekercsek tábla, ami szintén üres.
Azt kell megoldanod, hogy fel tudj vinni egy KÉPET, ami hivatkozik egy tekercsre. Mivel ezt nem az _id alapján, hanem listából választod ki, nem tudsz "üres" _id-t hozzárendelni (az ugyanis meg sem jelenik a listában); legfeljebb azt tudod jelezni, hogy NINCS hozzárendelve tekercs (már ha ez megengedett)
És persze kell egy "űrlap", ahol a tekercseket viszed fel.Én a helyedben először gyártanék egy felületet csak a képek táblához. Aztán ugyanezt kibővíteném egy független tekercsek táblával. Amikor ez kész, akkor megpróbálnám kiegészíteni azzal, hogy a képek listájában megjelennek a tekercsek, ill. a képek űrlapján is ki lehessen választani egy tekercset. Közben adni fogja magát, hogy miként kényelmes elrendezni, listákkal, tabokkal, fragmentekkel...
Mindenkitől bocs, hogy ennyit dumálok, de pont ugyanezen vergődtem végig, és pontosan tudom, hogy nem egyszerű. Mindenesetre fentebb már megosztottam a kódot, ahol én tartok; szerintem azért is érdemes kipróbálni (mármint a kész programot használni), mert gyorsan kiderül, hogy hol vannak azok a részek, ahol megbicsaklik az egész felület. Eredetileg én sem gondoltam egy csomó mindenre, ez csak a fejlesztés során fog kiderülni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest