Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
lehet nem jól fogalmaztam. telórol írtam..
szóval Te azt mondod, hogy először úgy csináljam meg, hogy egy listFragment, amin csak a képek tábla jelenik meg. szóvel úgymond "független" a másiktól (nem az adatbázisra gondolok).
és itt cisnálok egy dialogot, amin kiválasztom, melyik tekercshez tartozzon a felvivendő kép?
és így már listázni simán tudnám a JOIN-nal. így értetted nem?
a függelten tekercs táblát nem értem, azt hogy érted?azt kellene megoldani, hogy rákatt a tekercsre, átdob a hozzá tartozó képeket tartozó listára.
ekkor, mivel nincs kép, de megvan a tekercs ID-je, létre tudom hozni a képeket, mert megvan az ID, nem jól gondolom? mármint a film ID-je megvan, innentől nincs sok gond, vagy rosszul értem?az összes kép kilistázását későbbre hagynám
nem hiszem, hogy felesleges lenne, ha valaki rákeres erre a topikban, legalább fog valamit találni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs