Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Discon00b
újonc
Üdv!
Szakdoga témának egy mikrokontroller és egy android alkalmazás készítését jelöltem meg témának.
Szerencsére van időm megírni mindkét programot, tehát nem hajt a tatár.Maga az android alkalmazás néhány nyomógomból és egy zöld-piros "lámpából" állna.
A feladat maga "fiktív", nem kerül tényleges beépítésre egyik eszköz sem, de természetesen a bizottságnak majd prezentálni kell a történetet.Tehát az alkalmazás felépítése:
- Zöld-piros visszajelző (ez a rész kapna egy jelet a mikrok.-től hogy a szenzor érzékelt valamit. Ez a rész csak adatot kap, nem küld semmit)
- Yes-No funkció gombok (ezek küldenek jelet a mikrok.-nek hogy start vagy stop)
- Mivel ez egy automatizálás feladat, lenne még egy Warning Msg mikor a készülék alapállapotban van, kap a kezelő egy jelzést a készülékre hogy új figyelmeztetés érkezett, hang + rezgés formában.
Mindezek Bluetooth vagy WiFi-n keresztül kommunikálná le, bár még nem tudom hogy melyik az egyszerűbb a portok és a hozzáférés megadásának szempontjából.
Egy szó mint száz. Ha lenne egy önkéntes aki tudna tartani egy gyors talpalást, vagy csak felvázolni hogy ezt hogyan lehet megvalósítani, honorálnám. Igyekszem egyedül megcsinálni természetesen, tudom hogy sokan vinnyognak segítségért, mint most én, de reménykedem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest