Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macsaba97
csendes tag
válasz
macsaba97
üzenetére
Most jött az az ötlet, hogy ugye vannak a bluetoothos headsetek amivel léptetni lehet a zeneszámokat. Márpedig szerencsémre a zeneszámoknak lehet borítóképük. Mivel nekem úgy is majd vezeték nélkül kell irányítanom a telót, ezért amit bukok azzal, hogy minden képet zenéhez kell rendelni, vissza jön ott h nem kel az rc modulokkall meg ezek soros átvitelével babrálni. Na mivel ebben így semmi kihívás nem lenne, gondoltam arra, hogy milyen jó lenne ezeket a képeket teljes nézetben nézegetni. Nem tudom de valami azt súgja, hogy az a sok zenelejátszó nem közvetlen a bluetooth vevővel kommunikál hanem akár a telefonban van valami olyan megoldás, hogy a rendszer küld egy üzit a lejátszóak hogy váltson. Na most ilyen kis zenelejátszót írni sem lehet gyerekjáték bár gondolom nagyságrendekkel könnyebb mint az előző verzió. Arra is gondoltam, hogy biztos van olyan program ami ránagyít az egész képernyőre és azzal ráközelíteni egy egyszerű lejátszóra. Van ilyen, vagy egyéb ötlet? Ja és amúgy köszi az eddigi gyors reakciót.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alkoholista nevelde
- Avast! Antivirus topic
- Napelem
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óra topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest