Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kisgyerek85 senior tag Sziasztok! Gyerkőcömnek szeretnék tabletet vásárolni. Ezért nincs túl nagy igény. Játékra kell, meg mesére. Ezt néztem ki, ha 1GB ram lenne benne már meg is vettem volna, viszont így kikérem a véleményeteket. Sok alkalmazás nem fog futni a háttérben, beválálható így? 
- 

kisgyerek85 senior tag Sziasztok! Par napja megvan a Concorede 7015 tabletem. 
 Csak most jutotta oda,hogy kiprobalhassam vodas usb stickel.
 Wifit kikapcsoltam ahogy a leirasban van es ahogy radugtam nagyabol 1perc utan kiirta,h hibas az sd kartya. Ha kanyomta akkor azt a lehetoseget adta ki, hogy fornazzal le.Ez annyit jelent, hogy nem kompatibilis vele? 
 usb stick model: K3772-ZGyarto foruman ez a tipus egyik listaban sem szerepel. 
- 

kisgyerek85 senior tag válasz  kisgyerek85

üzenetére kisgyerek85

üzenetéreszerkeszteni már nem tudok. Gyári kábele jobban tetszett neki mint a sajátom  így már jó. így már jó.
- 

kisgyerek85 senior tag Sziasztok! Megjött a Concodre 7015-ös tabletem. Csatlakoztatom a géphez usb - mini usb kábellel, látni is a 3 meghajtót, de egyikbe sem enged belépni arra hivatkozva, hogy nincs ilyen meghajtó. Usb hibakeresés be van kapcsolva. 
- 

- 

kisgyerek85 senior tag válasz  kisgyerek85

üzenetére kisgyerek85

üzenetéreKicsit olvasgattam a topicban és rátaláltam erre. 
 3G hez oda van írva, hogy nincs, de viszont ezt a részt3G mobil internet támogatás USB adapter segítségével úgy kell érteni, hogy van a vodás usb stickem és ha rádugom akkor tudom használni vele? 
- 

kisgyerek85 senior tag Sziasztok! Sajnos nem vagyok jártas a tabletek világába ezért jöttem ide információt nyerni  Feleségemnek kellene egy egyszerű/olcsó tablet a mostani notebook-ja helyett. 
 Jelenleg egy vodás usb adapter/sim kártyás nettel használja.
 Annyit már tudok, hogy nem mindegyikbe van sim kártya foglalat. De amelyikbe van abban egyszerűen tudja használni? Már nem kell hozzá a külső usb-s adapter?Sok elvárás nincs, face, skype meg ilyenek mennének rajta. Néhanapján talán én használnám videózásra, divx elég, nem kell hogy fhd-el boldoguljon. Visszaolvasva ezen az oldalon találtam egy külföldi shop-ot ahol nagyon sok tablet van  
 Szóval nem zárkózom el a külföldi rendeléstől sem. Ettől a shop-tól mennyi idő alatt szokott megjönni az áru?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

így már jó.
 így már jó. 

Dr.NX
 Dr.NX