Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergovass_
csendes tag
Elnézést, 'Samsung Galaxy Tab S6 Lite P615 tablet, Exynos 9611 Octa-Core processzorral, 10.4" TFT, 4GB RAM, 64GB, 8 MP, Wi-Fi + 4G/LTE, Android 10.0'. Egy ilyet akartam linkelni, csak az értetlenségem miatt. Oké, ehhez jár S-pen is, de nekem akkor is furcsa, hogy hardveresen közel azonosak, mégis sokkal drágább a Samsung. Mert teszteket olvasgatva ez a Samsung sem hibatlan, és a fentebb linkelt tabletekhez képest dupla a szorzó árban. Hol néztem el a dolgot?
-
gergovass_
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm a válaszod! Ezeken kívül más alternatíva esetleg a hazai piacrol? [link] Ha csak a hardveres részét nézem, akkor a feljebb linkelt tabletek a Samsung szintjén mozognak. Nyilván a garancia, frissítések megdobják az árat, de ennyit számítana? Vagy elnéztem valamit és sokkal jobb hardver és szoftver szinten a Samsung pl? Elnézést a sok kérdésért, de a hazai és a külföldi felhozatalt böngészve azt látom, hogy itthon nem igazán van arany közép.
-
gergovass_
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet vásárolnék és ehhez kérnék némi segítséget. Olvasgattam a fórumot, és azt látom, hogy nincs túl nagy választék ezen a fronton.
-10", új készülék, külföldi beszerzés nem probléma, filmezésre, böngészésre lenne használva, max. 70 ezer ft-ot szánnék rá.
Nézegettem néhányat ( [link] [link] [link] ). Ezek közül esetleg valamelyik megéri-e az árát?Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Crypto Trade
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest