- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mezcal #26816 üzenetére
a maxtabot (Maxell maxtab c7)sikeresen rootoltuk, és felraktuk rá a play-t is... a másikat nem ismerem, de gondolom ott is felrakható a play mint mindegyikre... aztán hogy root nélkül megy-e azt nem tudom, efun kobo-n ment.
Egyébként nem nagy durranás, de ennyi pénzért ne is várjon senki egetverő teljesítményeket... amire nekem kell arra megfelelő -
válasz
derrik #26771 üzenetére
nézd... több kínai telefonom is volt/ van... (Star N9000, zopo zp100, Bluebo i9300) egyikkel sincs gond, mind facán müxik az itthoni hálózatokon. Ezek mind dualsimes telefonok.
Erre gondolsz?:3G : WCDMA 900/2100MHz
a 2100MHz-n működik az itthoni hálózat, ezért mondtam, hogy jó lesz, nem lesz gond vele. -
Sziasztok!
Ezzel a cuccal most rootoltam ki két tabletet.[link]
Egy myaudio 708RB-t és egy Maxell C7-es MID készüléket.A myaudional a recovery system 4.01-es (de felül azt mutatja hogy android system recovery <3e>) saját míg a Maxell-nél nem tudok egyelőre bemenni a recoverybe lévén csak egy darab fizikai gomb van rajta az pedig a bekapcsológomb.
Van erre valakinek ötlete?
-
Sziasztok!
Van egy maxell c7-es tabom(MID), amikor rádugtam a pc-re formázást kért a tárolóhelyre. Meg is formáztam(én hülye) majd mikor telepíteni akartam a gépre appokat akkor újraindult és azóta nem látja a belső tárhelyet.("az sd kártya sérült" hibát mutatja) Ha a gép saját előre telepített explorerével nézem az Internal Memory-t, rábökve ezt kapom: internal memory has been unmounted
Ha a beállításoknál rámegyek a tárhely menüpontra akkor felvillan egy rövid időre az sd kiosztása mi van rajta mi mennyit foglal, majd inaktív lesz az egész, nem látszik tovább, de ez is csak egy pillanatra látszik. Csatlakoztatni nem tudom menüből.
Tudok erre valami megoldást, hogyan lehetne ezt visszahozni?üdv
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kempinglámpa helyett kürt
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest