- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
drEskimo
csendes tag
Sziasztok!
Életem első tabletjét szeretném megvenni, és szánnék rá kb.70 E Ft-t. Nézegettem androidosakat nah meg gondolkodtam az iPad 2ben is. Igazándiból amire használnám az könyvolvasás, email, böngészés, játék, naptár funkció és jegyzetelésre is (jó volna ha lehetne rá tenni valami kézírásfelismerő progit), és időnként egy-egy film megnézése. Nem akarok bele 3g-t mert az van a telefonomon amivel meg tudom osztani a netet. Nekem eddig a legszimpibb a MyAudionak a 1016DCC-je volt bár itt most olvastam a fórumban olyanokat, amik eléggé elbizonytalanítottak. Az iPaddel csak annyi a bajom, hogy ennyiért csak használt II.generációst lehetne kapni és valójában még sohasem használtam iOS-t.
Kérlek segítsetek nekem abban, hogy eldöntsem mit érdemes venni.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iPhone topik
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest