- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
cidalain #67509 üzenetére
Azért volt furcsa, mert Kindle HDX-nél simán ment minden.
Lehet a grafikus gyorsító is jobb abban, mint a Lenovo Yoga 2-ben, az animációk utóbbinál nem olyan folyamatosak. Mikro-lag van nagyon sok.
Csináltam egy tesztet most a kettővel: Weblapokat betöltök, 3-4 komolyabb lap után a Yoga 2 már minden oldalt újra töltött. A Kindle ugyanúgy 2gb rammal még bőven bírta, semmit nem töltött újra.
Alkalmazás váltásnál pedig nyomom az alkalmazás váltó előhívó gombot és eltelik 1-2 másodperc amíg megjelenik, animáció nélkül (mert próbálja behozni a lemaradást). Ez a jelenség tényleg már 2-3 megnyitott alkalmazásnál is van, nem hogy 6-7-nél...
Pl. Kindle (ismétlem, ugyanúgy 2gb rammal) 6-7 alkalmazásig bőven folyamatos, semmi lag nem tapasztalható. Ha megnyitok egy erőforrás igényes játékot, akkor persze gondolkodik, de nem másodperceket akad be és enged is gombokat nyomni, hangerőt állítani közben, miközben gondolkodik, nem úgy mint a Lenovo Yoga 2, ami teljesen szétesik egy komolyabb programtól..Én erőforrás rossz menedzsmentre gondolok egyébként, de félek ez a Lenovo rendszer ilyen.
SZERK: Vagy esetleg tényleg a VGA nem bír haladni és minden beakadást miatta érzékelek?! -
Gordiann
őstag
Üdv!
Lenovo Yoga Tablet 2 8" (android 5.0.1) tabletem nagyon sok memóriát eszik, root-olás után letiltottam sok gyári appot, de még mindig 1GB körül van a rendszer a 2Gb-ból és nagyon sok az apró beszaggatás működés közben és gondolkozik app váltáskor, már 3-4 közepes appnál is...
Korábban egy Kindle HDX 7 szintén 2 gb rammal simán működött nem volt semmi probléma, igaz az 4.4 rendszer volt.
Van valami megoldás erre? Custom rom-ot sajnos nem találtam hozzá :/
?
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Még egy kérdésem android tabletekről:
Mennyire vannak App-ok, amik minimum 4.3 vagy 4.4 rendszert igénylik?
Nálam, ha megérkezik a gép, 4.2.x lesz rajta.
Hol találom, hogy mi az, ami nem telepíthető rá??
-
Gordiann
őstag
válasz
Ferenczi Áko #55293 üzenetére
Köszönöm!
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Androidos tableten lehet-e mobilra tervezett appokat elindítani/használni?
iOS - el van tapasztalatom, ott működnek iPad-en az iPhone-os appok.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest