- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver87
tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 908A tabletem és a gyári ics rom van rajta. Leszeretném cserélni egy cyanogenmod 10-esre mert azt olvastam, hogy annyival gyorsabb, mintha egy újabb tablet lenne. Jelenleg egy weboldalba belefagy a gép meg crash üzeneteket dobálgat. Egy darab leírást találtam ehhez és még nem csináltam ilyet.
http://legyes.hu/hu/post/myaudio-series-9-tesco-tablet-custom-rom-aokp-cyanogenmod9-es-10/
Nem is a leírás tünik bonyolultnak, szerintem a folyamat menne bár ha beüt valami gebasz akkor nem biztos, hogy azt már egyből le tudnám reagálni. A kérdésem mégis az lenne, hogy hol találom a gépre a leggyorsabb és legfrissebb rom-ot amit érdemes felrakni, mert a cikkben a cm 10-es verziót írják de mégis a cm 9-hez adtak letőltési linket.
Illetve van e itt egy olyan szakértő úriember aki tud segíteni gyors válaszokban, mert még nem készül aludni, hogy elakadnék vagy hibába futna a rom csere?Előre is köszönöm.
-
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt -
silver87
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy adott egy (wondermedia) wm8850-mid tablet 4.02 ICS amiben van sim kártya foglalat. A barátnőm odaadta a mobilinternetét amit laptopon használt huawei stickel és sima net&roll s (t-moblie) nettel. mivel otg kábelem nincs de van sim kártya foglalat igy kivettem a stickből a sim-et és betettem a tabletbe, de nem látja a mobilhálózatot. próbáltam a t-mobile által megadott apn beállításokat kikapcsolt wifi mellett de el sem menti a beállítást :S
Valami ötlet, hogy ne keljen külön usbre kötnöm a sticket és még azzal vacakolni? Nem hiába van benne 3g foglalat.
Előre is köszönöm.
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest