- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én megvettem, pont az ajánlásodra, de ha nagy ritkán nézek róla filmet, akkor is ágyban, ott meg max felhúzom a lábam
Én is ezt a P11-et vettem végül, mert a Xiaomi Pad SE nem akart megérkezni. Már 3 halasztást írt a bolt. Még baromira szokni kell. A Samsung A9+ az nagyon tetszett, a szoftver ugyanaz mint a telefonon, tudtam mi merre. Itt meg nagyon el vagyok veszve
A sebességre nem lehet panaszom. Remélem ez is elég lesz 5-6 évig.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne tabletet venni, de nem vagyok képben. Ő egy ilyet nézett ki:
Nem tudom, nekem androidos van (Nexus 10), tudom ebben is van, de ezek a hibrid dolgok nem tetszenek. Vagy jó ez?
Amit szeretne:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10"-os■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Mindenre, de játékból nem processzorigényeset fog használni. Telefonálni nem fog rajta, wifis elég.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
70000 Ft.Előre is köszi a segítséget.
-
nyikszi
őstag
válasz
tjb007 #47144 üzenetére
Köszi, ezek közül az Asus és az Acer jöhetne nálam szóba, utóbbi csak azért mert 11 éve van egy Acer monitorom. Szóval inkább nevesebb gyártók termékei érdekelnek. Lenovo jó lenne, ha nem lenne kakukktojás, mert azt is néztem már.
Szóval Asus lesz szerintem, esetleg Samsung, bár nem rajongok érte. Lehet az FHD 10-es Asus használtan, ha találok valahol.
Tehát:
ASUS MeMO Pad 10.1,
ASUS MeMO Pad FHD 10.1 használtan,
Samsung Galaxy Tab 3 10.1Ezeket néztem ki. Samsungot nem ajánlottad, miért?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok!
Elsősorban olvasásra kellene, de minden más is lenne rajta. Net, film, játék, zene.
Ezért elsősorban 10"-os érdekelne.
Elsősorban új, de használttól se vagyok elzárkózva.
Csak itthoni beszerzés jöhet szóba és max 80000 lenne rá.Az olvasásnál nem tudom mennyire lényeges a nagyobb felbontás. Tehát fullHD vagy nagyobb, vagy elég az 1280x800-as felbontás az olvasásra? Próbáltam MM-ben megnézni, de mindegyiken tiltva volt a készülék, nem tudtam az ebook olvasókat ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest