Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én megvettem, pont az ajánlásodra, de ha nagy ritkán nézek róla filmet, akkor is ágyban, ott meg max felhúzom a lábam

Én is ezt a P11-et vettem végül, mert a Xiaomi Pad SE nem akart megérkezni. Már 3 halasztást írt a bolt. Még baromira szokni kell. A Samsung A9+ az nagyon tetszett, a szoftver ugyanaz mint a telefonon, tudtam mi merre. Itt meg nagyon el vagyok veszve
A sebességre nem lehet panaszom. Remélem ez is elég lesz 5-6 évig. -
nyikszi
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne tabletet venni, de nem vagyok képben. Ő egy ilyet nézett ki:
Nem tudom, nekem androidos van (Nexus 10), tudom ebben is van, de ezek a hibrid dolgok nem tetszenek. Vagy jó ez?
Amit szeretne:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10"-os■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Mindenre, de játékból nem processzorigényeset fog használni. Telefonálni nem fog rajta, wifis elég.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
70000 Ft.Előre is köszi a segítséget.
-
nyikszi
őstag
válasz
tjb007
üzenetére
Köszi, ezek közül az Asus és az Acer jöhetne nálam szóba, utóbbi csak azért mert 11 éve van egy Acer monitorom. Szóval inkább nevesebb gyártók termékei érdekelnek. Lenovo jó lenne, ha nem lenne kakukktojás, mert azt is néztem már.
Szóval Asus lesz szerintem, esetleg Samsung, bár nem rajongok érte. Lehet az FHD 10-es Asus használtan, ha találok valahol.
Tehát:
ASUS MeMO Pad 10.1,
ASUS MeMO Pad FHD 10.1 használtan,
Samsung Galaxy Tab 3 10.1Ezeket néztem ki. Samsungot nem ajánlottad, miért?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok!
Elsősorban olvasásra kellene, de minden más is lenne rajta. Net, film, játék, zene.
Ezért elsősorban 10"-os érdekelne.
Elsősorban új, de használttól se vagyok elzárkózva.
Csak itthoni beszerzés jöhet szóba és max 80000 lenne rá.Az olvasásnál nem tudom mennyire lényeges a nagyobb felbontás. Tehát fullHD vagy nagyobb, vagy elég az 1280x800-as felbontás az olvasásra? Próbáltam MM-ben megnézni, de mindegyiken tiltva volt a készülék, nem tudtam az ebook olvasókat ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 14 pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A sebességre nem lehet panaszom. Remélem ez is elég lesz 5-6 évig.
Dr.NX