- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki111
csendes tag
Üdv! Kellene egy kis segítség: adva van egy Lenovo tab3 pro tablet. Frissítettem, azóta nem találja a wifi jelet. Folyamatosan keresi, keresi, de semmi. Előre is köszönöm!
-
miki111
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítségre volna szükségem: adott egy Lenovo YT3-X90L/YOGA3 Tablet Pro készülék, használtan vettem. A gondom az, hogy egyik napról a másikra az akkumulátor kapacitása teljes töltöttséggel visszaesett 10200mAh-ról 3000mAh-ra, illetve a töltés is sokkal több időt vesz igénybe, mint addig. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Az egyik külföldi fórumon olvastam, hogy valamelyik frissítés okozhatja. Csináltam egy gyári visszaállítást, de nem segített. Előre is köszönöm a segítséget! Miki -
miki111
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi témában:
van egy Note Pro 12,2-es tabletem, ami mostanában szabálytalan időközönként kikapcsol és újraindul. Van valakinek ötlete? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest