Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
A rendszer nem tölt be természetesen.
A recovery bejön. TWRP van rajta, amin van file kezelő és az a fájlrendszert nem látja. Van mountoló része is, az FAIL-t ír, ha próbálom felcsatolni az /mnt/sdcard partíciót.
Ugyanúgy formázni sem lehet (mert nincs mit).
Tudom, hogy nem mindegy milyen chip. Gondoltam a TAB tipusából valaki meg tudja mondani. -
btz
addikt
Üdv!
Úgy néz ki, hogy a Wayteq 8Q TAB-omban a belső SD elszált (8GB ROM).
Kb mennyibe kerülhet bele az alkatrész? Hol találok olyan oldalt, ahol kapható ilyesmi? Pontosan mi a neve a belső SD (ROM) tárhelynek? -
btz
addikt
válasz
pocketpairpp
üzenetére
Ez amit leírtál, szinte bármelyik 40-60 ezres árszinten lévő tabletre jellemző.
-
btz
addikt
Tud valaki olyan Androidos appot ami emailben elküldi a billentyűzeten leütött dolgokat?
És persze valamiként, csendesen relytetten működik. -
-
btz
addikt
Üdv!
Van egy Android 4.4 Tabletem. Ehhez vettem egy LTE külső sticket amit USB OTG kábellel csatlakoztatok. A netet csak egy PPP nevű programmal tudom használni. Hogy lehetne megoldani hogy maga a rendszer tudja kezelni az egészet? Tehat fent a notificationbarban látszódjon a térerő ikon, a beállítások menüben jelenjen meg a megfelelő apn beállítási lehetőség.
Azért kéne mert ehhez a PPP-hez root kog kell, amit én nem akarnék. -
btz
addikt
Mit lehet tenni ha egy androidos tablet nem bootol be (logo + pörgő várakozáskör órákig nem megy tovább).
Javasolták hogy recoweryből töröljem a /data -t és adjam ki az ösdzes wipe parancsot is.
EZ sem segített, a hibajelenség továbbra is megmaradt.
Előtte ment 4-5 napig (azóta van meg) és ujraindítva is volt többször is de eddig nem csinált ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX