Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuya
tag
válasz
Milka 78 #53967 üzenetére
Hát akkor valószínűleg a Wayteq Q8 lesz.Ipon vagy Edigitalnal rendeljem?Olvasgattam a fórumjában,hogy elég jó az üzemideje is,bővíteni meg tudom microsd-vel....mennyi kb egy 8gigás mikrosd?Csak összehasonlítás végett az Asus miatt(abban úgye 16G).Meg a másik amin filóztam,hogy mennyivel rosszabba a SOC-ja a memopad 7-hez képest?Kb mennyi ideig tudom használgatni a Q8-at?Úgy értem 2 év van benne pl(mert ha lelassul/elavul akkor sokmindenre már nem jó)?Utána max csak filmre,gpsre használnám...
Amúgy olvasva a kommentedet valóban alternativa lehet,lejátszónak is egy külső vinyóval,meg vannak ezek a divatos internetrádiók,de rájöttem,hogy egy hangfalpárral/vagy magában kiváltja ezt is.Tényleg Q8-ban rendes stereo hangfal van?Tudom komoly hangzásra ne számítsak!Közben olvasom tovább szorgosan a q8 topikját.
-
Tuya
tag
válasz
tjb007 #53948 üzenetére
Hát köszi a választ és Milkának is!
Amúgy milyen alternativák vannak még ebben az árszegmensben?55 már nagyon a teteje.
Árban mennyi a wayteq legolcsóbban?(iponnál 32k,az jó???)Sd kártyával is lehet bővíteni nem,az olyan mint egy plusz partició?Vagy arról ha filmezek akkor lassabb lehet?Aztán a wayteqnél a HDMI,az rendesméretű?Akkor tv-re is tudom kötni?Megbírkozna-e egy komolyabb felbontású filmmel?Hm bár eleve nem lehet olyan komoly a film a mérete miatt...mekkora méretet játszik le akadás nélkül?Mekkora tárhely marad a 8g-ből oprendszeren felül?Ez a mindigtv téma mit takar?Anyagmínőségben,akkukapacításban,fényképező tudásban mennyivel lehet jobb az asus?Na jó nem kérdezek többet,mert.....
... ez lesz az első androidos cuccom és szeretnék értelmeset venni,nem utána rájönni,hogy a másik jobb lett volna....
Köszi ha időt fordítotok rám!!! -
Tuya
tag
Sziasztok!
Gondoltam beújítanék egy tabit.
http://ipon.hu/webshop/product/wayteq_xtab_8q_gps_8_8gb/783783
http://ipon.hu/webshop/product/asus_memo_pad_me176cx_16gb_7_fekete/762277Na most ezek között mi a különbség,mert az Asust néztem ki,ahol látom,hogy nagyobb a tárhely,kisebb képernyővel....viszont a fórumon mindenki nagyon támogatja a wayteqet.Szóval mi a különbség?Megér-e ennyivel többet az Asus?
Hogy mire lenne szükségem?Hát nagyrészt böngészés,és néha filmek...játszani nem játszom...köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest