Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz
Kobaljov #1986 üzenetére
Hát... azért az gáz, hogy egy az ADW launcherrel gördülékenyebb, ami egy univerzális launcher, még csak nem is célvashoz igazított, ráadásul nem akkora fejlesztőcsapat dolgozik rajta, mint az Eden-en. Az meg minidg baj, ha a kezdetben sok gond van a szoftverrel. Ezekben a készülékekben már hardveres gond szinte alig akad, mindig a szofteveren buknak. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy mindig az aktuális boltban kapható szoftverrel kell vizsgálni, és ahhoz mérni hogy az ismert hibákkal megfelel e vagy sem, mert az updatekben lehet bízni de sok példa van arra, hogy 1 dolog javul 2 romlik... vagyis arra sose alapozok, hogy MAJD lesz rá JÓ firmware... ugyanis alig érdeke valakinek a nagy gyártókon kívül. Egy Wits-nek pl. pont ugyanannyi erőforrás egy jó firmware összerakása, mint a Samsungnak a Galaxy Tabra, csak épp az utóbbiból milliókat adnak el, masszív áron, így megtérül, nekik érdek. Egy Wits-nek, Ramosnak, Herotabnak egyszerűen nem éri meg... sosem térül meg...
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Kobaljov #1986 üzenetére
Nem is vártam mást, mert ez a cég első terméke, abból is az első verzió.A legtöbb probléma, amit felsoroltak szoftveres-nem kiforrott még az Eden.Majd javítják,alakul, azért van a support.A Genesis se indult még el.A cikkből kiderül, hogy AWD launcherrel gyorsabb az Adam, mint az Edennel.Engem a szoftverfrissítés akadozása izgat, de már dolgoznak rajta.(az upgrade fájl nem töltődött le rendesen,viszont most lehet őket újra flashelni, igaz van hozzá részletes leírás.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Bontatlan E olvasó..
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest