- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mcfery #34803 üzenetére
Maga a SoC képes az OTG-re, de a rendszer (ami a készüléken található) nem támogatja, tehát nem te vagy az, aki rosszul csinálsz bármit is.
Buherálással megoldható lenne (kernelcsere, kernelmodulok), de ezt gyakorlatilag már senki sem fogja megcsinálni, egyszerűen nincs mögötte ilyen szintű felhasználóbázis. -
kovacspityu2
tag
válasz
Mcfery #33025 üzenetére
OLvasd vissza rendesen az üzeneteme légyszíves mielőtt Te kezdesz el bárkit piszkálni. A "Szerintem" azt jelenti, hogy ez az én egyéni véleményem! Semmmiféle negatív jelzőt sem használok, egyszerűen a saját véleményemet mondtam el kultúrált hangnemben. Szerintem ez teljesen rendben van. Se trollkodás, se pedig cikizés nem volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gamepad
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Goddess of Victory:Nikke
- Mini PC
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest