Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
ÖregMackó
üzenetére
Az 5Wh akku és a 18W PD-vel számolvabő negyed óra lenne a ful ltöltés, minusz a veszteségek az elején és a végén.
Mac töltővel (ami bőven a 18W felett van, de ugye C, íg mind1) 47%-ról 97%-ra több, mint 30-40 perc volt.30 perc alatt a Legion 5 Pro-m akkuja is feltölt, az meg 80-90Wh-s, igaz 300W-os töltővel.
-
válasz
ÖregMackó
üzenetére
Az Alldocube blogján azt írják, PD szabvánnyal tölt.
Nekem sem tölt lassan, bár nem is nagyon szoktam mérni.The 18W PD (Power Delivery) fast charging capability allows efficient charging, taking about 1.5 hours to charge up to 90% capacity and around 2 hours for a full charge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX