Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Reynaldo #92674 üzenetére
Azért nézzél, olvass vissza. Amikor ki jött itt ajánlották és vettem meg. Később jött a mini pro és máris mindenki adta tovább. Ez után lett nem ajánlott vétel. A maga nemében május közepén 91,8$ volt. Csak a konyhában használom, ha olyat sütök, főzök ami receptben van. Kint a tűzhely mellett amikor egy órán keresztűl főzöm, kavarom pl a sűrített tejet netezni pont jó. Meg vették volna 36e Ft-t de akkor nem adtam, fekete pénteken meg 40 e Ft volt a kosaraban pro változat mégse vettem meg.
A másik tabletem a Lenovo m9-t is itt ajánlották de mivel csak HD felbontás máris nem ajánlott. Pedig jó kis gép. Mivel a megjegyzésem a 4GB RAM kezelés re irányult Lenovo tablet okán, nem releváns a kifakadásod.
Előtte egy FHD HUAWEI volt és semmi hátrányát nem érzem 40 cm-ről nézve a HD képnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mobil flották
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Házimozi haladó szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest