-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cidalain #88141 üzenetére
Köszi, cserélni eszembe se jutott, csak bosszant, ha bedugva se tudom tényleg hosszan használni, mert még a 2A-es töltővel is merül használat közben, míg a telót pl tudom használni ÉS tölteni egyszerre, de ez többet fogyaszt a töltésnél. A kábelen is gondolkodtam, de ezekre ugye nincs ráírva, h mennyi az annyi, így honnan tudjam, mit bír, szerszámom nincs kimérni, cimbi szokta, de őt most épp nem lehet ilyenekkel nyaggatni.
A billentyűzettel közben annyi történt, h miután töltőn volt egy darabig, megjelent a bluti, de még így is csak akkor van jel, ha töltőn van. Hát... nem lelkesít, még jó, h ingyenbe vót, de így haszna se sok...
A billentyűzet lehetne érdekes még a telóhoz, de nemtom, ez így hogy. Mert ha folyton töltőn...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest