Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TabletEsBT
újonc
válasz
Jarod1 #86295 üzenetére
Szia Jarod!
Köszönöm a kérdéseket és hogy végigolvastad a problémámat. A következőket tudom mondani:
- elvileg mindegyik eszközön 4-es BT van, a DuoDuogo leírását be is linkelném ide, de annyira noname, hogy nem is találom a neten.
- A Samsungoknál nem lettek összepárosítva (a Tab A-n nem is próbáltam, az S6-osomon nem engedi), de a kínaiaknál igen. És mégis ez lett az eredmény... Abban amúgy teljesen igazad van, hogy párosítás nélkül a kínaiak még rosszabbul működtek, de a leírt esetek párosítással együtt értendőek.
- A SumUp APP-ot kilövi az Android egy idő után, ez mindegyik készüléken így volt. De ez nem gond, mert fizetés előtt csak kb 2 másodperccel lassabb, ha a nulláról indul újra, mintha a háttérből nyitná fel. A kínaiakon próbáltam az Energiagazdálkodás (vagy valami hasonló nevű) menüpont alatt beállítani, hogy ne állítsa le, hátha attól jobb lesz, de nem lett.A gond az, hogy ezek a kínai eszközök tényleg nem látják időnként a kártyaolvasót, miközben az S6-os igen (minden esetben 1 méternél kisebb távolságról beszélünk).
Lehet, hogy ez valami szoftveres kérdés és nem a hardverrel van a baj? Kipróbáltam a DuoDuogon ezt az APP-ot is, de nem hozott eredményt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bluetoothcpm&hl=en_US&gl=USMondjuk ennek az APP-nak annyi hatása valóban volt, hogy folyamatos kapcsolatot tartott fent a bankkártya olvasóval, ha magas prioritásúra állítottam benne a mentett kapcsolatot. Világított is a kártyaolvasón megszakítás nélkül a BT ikon, ami amúgy nem része a normális működésének, viszont így meg nem működött a fizetés.
Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PR-Telecom
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xbox One
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest