- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
rlazol #80888 üzenetére
Mi oka van hogy android tabletet keresel csak navigációra ahelyett, hogy egy létező céleszközt vennél? Örök frissítéssel van már 50 alatt elég jó gép. És talán olyan is amihez vehető extra térkép, mert gondolom repüléshez nem feltétlenül hasznos az autós
Ha marad az android, és Huawei és kínai kizárva (pl így akkor Lenovo is), akkor marad a Samsung, mint gyártó. Nincs más ami értelmes (most ilyen Alcor-t meg Navon-t nem ajánlok, mert amúgy sem szoktam, másrészt ezek is kínaiak, csak átcímkézték)
Szóval Samu. SM-T590, vagy kisebb méretben SM-T290
Illetve nem tudom hogy kell ezt rögzíteni. Úgy mint kocsiba? Egy tabot gyakorlatilag nem lehet normalisan cuppantós cuccal autóüvegre tenni. Próbáltam több félét, de 15 percnél tovább egy sem bírta a tabot, lecuppant az ablakról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest