- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #80083 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy szerintem még ma is nagyon jó a T580 vagy 585... Nekem az 585 van ami SIM-es és pont ahogy te is írtad, a magas fényerő miatt vettem, mert drónozásra is használom és nem csalódtam... Sosem hagyott cserben, eddig egyetlen egyszer sem fagyott be és az akkuban van már kb 370 töltés és mai napig hibátlan, nem merül hamar
Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom.
-
Firehand
tag
válasz
Köszönöm a választ.
Néztem hogy 2 gép
[link] Chuwi Hi 9 Plusz 2.4/5 gh wifi és LTE
[link] Teclast T20 is elég jó paraméterekkel rendelkezik, 4gb memória/LTE verzió ára miatt kecsegtető.
Ezekről mi a vélemény?
Tartósság/garanciális problémák/használhatóság?
Vagy érdemesebb egy Samsungot venniNagyon gondolkodtam egy windows-os laptopban is ami összehajtható mint egy tablet, hisz nekem csak net/videó és táblázat szerkesztésre kellene.
Illetve a Samsung S4-nél olvastam hogy ott csak Office 365-el működik a Microsoft Exel, ezt ki és mi dönti el, mert nekem a Sam. NOTE 8-on rajta van a MICR. exel nem pedig az OFFICE 365 verzió?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Köszi a választ!
Én is ezen morfondírozok, hogy Samu, vagy Huawei?
Nagyon bedöglött a droidos tablet piac, az árukeresőn van még a Lenovo, mint létező márka, de ennyi. Google is lemondott a táblagépekről, ahogy néhány napja olvastam.
Pedig időnként jól használható eszközök ezek. Hiába létezik érintőképernős notebook, windowsos felület nem alkalmas tapizásra, az 5-6" méretű telefon meg kicsi.
Ami furcsa nekem, hogy a Samsung oldalán a képernyőtípusnak csak annyit írnak, hogy TFT. Tudom, náluk az Amoled a különlegesség, de mégis odaírhatnák, ha IPS panel van benne. Mobilaréna teszt azt írja IPS van benne.
Be is b****na, ha TN paneles lenne.
[link]
Hajlok a Samu felé, az a nagyon kicsivel nagyobb kijelző mintha sokkal nagyobbnak tűnne kézbe véve. HW cuccom még nem volt, nem tudom, azok frissítései milyenek. Most amúgy is van egy kis felfordulás a HW körül, habár Trump most éppen viszakozni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest