Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor ez is kilőve
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Első hsz-t nem frissíted esetleg az elhangzott új modellekkel? Új Archosok, netsurfer (vagy mi az), meg nem tudom, mik voltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Dr.NX