- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #7235 üzenetére
vannak olyan kivételes esetek, amikor a lé határozza meg a tudatot, ezért mégiscsak kicióccókínait vesz az emberfia, tudod.
tudodhátnálunk is kibírnának osztogatni az oktatási intézmények egy-egy ilyen 35 dolláros kütyüt, de nemakarnak.
mimegmég a navinkon is internetezünk, pedig annak a kezelhetősége fel sem veheti a versenyt ezzel a kütyüvel.
ócsóhúsnak jeligére...@ pckownz:
én nemnyomulnék szívesebben Ipad2-vel.
Sokminden mással igen, de azzal nem. -
pckownz
őstag
válasz
gipsztigris #7235 üzenetére
Hidd el, én is szívesebben nyomulnék egy iPad-del, de amíg csak negyed akkora volt a keret, addig nem tehettem meg
Ahol meg még ez is elképzelhetetlen, ott be kell érni a 35dolláros tablettel is.
Mellesleg azon kívül, hogy szívok a 3G modemjeimmel, semmiben sem kevesebb mint amit elvártam tőle.De ha már ideoffolok, legyen egy kis témába vágó is:
Tudnátok adni valami részletesebb howto-t, hogy honnan kellene nekiállni a romok átírásának?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest